Home cikkekGERIÁTRIAI WELLNESS CSOMAG‼🐶🐱
GERIÁTRIAI WELLNESS CSOMAG‼🐶🐱

GERIÁTRIAI WELLNESS CSOMAG‼🐶🐱

Kedvenceink hosszú éveken keresztül elkísérnek bennünket mindennapi életünkben. Fontos tudni, hogy idősebb korban sajnos háziállataink esetében is kialakulhat rengeteg probléma, melyeket ismétlődő szűrővizsgálatokkal meg lehet / lehetne előzni. Számos betegség csak előrehaladott állapotban mutat egyértelmű tüneteket.

 

Minél hamarabb diagnosztizáljuk ezeket, annál jobbak a lehetőségek a gyors gyógyulásra, illetve a súlyosbodás lassítására.
Ezért ajánljuk Önöknek rendelőnk geriátriai, azaz időskori vizsgálati csomagját minden 7 évnél idősebb macskának és kutyának. 


A vizsgálat tartalmazza: 
🔹a KITERJEDT RÉSZLETES KLINIKAI VIZSGÁLATOT
🔹RÉSZLETES HASI ÉS SZÍV ULTRAHANG VIZSGÁLATOT
🔹EKG vizsgálatot (indokolt esetben, azaz szívritmuszavar esetén)
🔹RÉSZLETES LABORATÓRIUMI VIZSGÁLATOT (minden szervfunkcióra kiterjesztve, pajzsmirigy hormon vizsgálattal és szívféreglárva szűréssel)
🔹RUTIN VIZELETVIZSGÁLATOT
🔹SZEMÉSZETI ALAPVIZSGÁLATOT (szemnyomás mérés és könnytermelés vizsgálata Schirmer-teszttel) 


Kisállataik mellett mi is hálásak vagyunk, ha az előtt fordul hozzánk, mielőtt súlyos tünetek jelentkeznének, ezért akciósan az időskori teljes körű ellenőrző vizsgálatot JÚNIUS,JÚLIUS és AUGUSZTUS hónapban 🔹24000 Ft-ért🔹 végezzük.

Tudjuk, hogy ez nem elhanyagolható költség (bár ez a rendes listaárnak hozzávetőlegesen csak 50%-a), ám annyira sokrétű és alapos kivizsgálást tartalmaz, ami jelentősen hozzájárulhat kedvenceink hosszú és boldog életének biztosításához. Ha lehetősége van, kérjük éljen kedvezményes szolgáltatásunkkal.


További részletekről érdeklődni és időpontot kérni hétköznap, rendelési időben (9-20 óráig) a 23/422660-as számon lehet!

Vélemény, hozzászólás?