Home Munkatársaink

Munkatársaink

 

A laboratórium vezetője Dr. Szaniszló Ferenc

 

Állatorvosi diplomáját 1985-ben szerezte. 1991 óta az állatorvos-tudomány kandidátusa. Klinikus szakállatorvosi diplomáját 2003-ban, a klinikai mikrobiológus szakképzés oklevelét 2006-ban kapta kézhez. 1985-1994 között az Egyetem Belgyógyászati Tanszékén dolgozott, majd azóta magánállatorvosként tevékenykedik. Nős, – felesége anaesthesiológus szakorvos – két gyermeke van.

 

Dr. Kapuy Márta

 

Állatorvosi diplomáját 1983-ban szerezte, majd a Phylaxia Vállalatnál, kutatási részlegen dolgozott. 1998-ban került az Állatorvosi Laboratóriumhoz, azóta is itt tevékenykedik. 2006-ban klinikai mikrobiológusi diplomát szerzett. Házas, 4 gyermek édesanyja.

 

Dr. Kele Zsuzsanna

2007 vége óta vagyok állatorvos és a következő évtől lettem a rendelő dolgozója. Kedvenc szakterületem a belgyógyászat, azon belül is a macskák betegségei. Ezen kívül szeretem az aneszteziológiát is. Munkán kívül szívesen vagyok a természetben és sok állat vesz körül otthon, akik mindig adnak elég feladatot. 

 

Vrabély Fanni

 

 

Szicsó Szilvia

2016-ban végeztem el az állatorvosi asszisztens tanfolyamot. Úgy érzem ez az a hivatás, ami leginkább boldoggá tesz, hiszen imádom az állatokat és szerintem ők is engem. 2016 augusztusában  – a szerencsémnek köszönhetően – kerültem a Patkó utcai Állatorvosi Rendelő csapatához. Nehéz volt a kezdés – sok mindent meg kellett tanulnom – és mára úgy érzem nagyon szerencsés vagyok, hogy egy ilyen  jó csapat tagja lehetek, ahol a családias hangulat és az állatok imádata teljesen természetes. Szeretem a szakmám és büszke vagyok rá. Szeretek bejárni dolgozni, ami úgy érzem hogy áldás a mai világban.

 

 

Miklós Lieber Virág

Pályamódosítás? -Igen!
Jó döntés volt? – A legjobb!
2014-ben elvégeztem az Állatorvosi-, állategészségügyi szaksegéd tanfolyamot. Új szakmám 2015-ben a Budaörsi Állatorvosi Rendelőben vált hivatássá. Itt  kaptam lehetőséget, hogy egy folyamatosan fejlődő rendelőben egy elhivatott csapat tagjaként segíthetetem az állatok gyógyulását. Úgy érzem, a “helyemen vagyok”!

 

Dr. Eördögh Réka